Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

Primarul Vasile Iliuț a semnat contractul pentru finanțarea construcției rețelei de gaz în Vicovu de Sus și trei comune învecinate

Primarul din Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, a semnat contractul pentru finanțarea construcției rețelei de gaz în Vicovu de Sus și trei comune învecinate, Bilca, Vicovu de Jos și Mușenița. Contractul de finanțare a fost semnat cu ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, acesta fiind prezent la Suceava, la finalul săptămânii trecute, la o ședință la care a participat și președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și mai mulți primari din județ.

Iliuț a arătat că valoarea contractului semnat cu ministrul Adrian Veștea este de 42 de milioane de lei. „Aceasta este o dovadă a eforturilor noastre constante de a aduce progrese și dezvoltare în orașul nostru. Mulțumim domnului ministru Adrian Veștea și domnului președinte Gheorghe Flutur pentru sprijinul acordat acestui proiect vital pentru comunitatea noastră. Vom continua să lucrăm împreună pentru un viitor mai bun pentru toți locuitorii orașului Vicovu de Sus”, a spus primarul Vasile Iliuț.

El a ținut să sublinieze faptul că investiția în noile rețele de distribuție a gazului metan va aduce beneficii semnificative atât comunității din Vicovu de Sus, cât și în întreaga regiune din jurul acestui oraș. „Aducerea gazului metan în aceste localități va contribui la dezvoltarea economică, la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor și la crearea unui mediu mai curat și mai sustenabil”, a declarat primarul orașului Vicovu de Sus.

De precizat că în cadrul ședinței care a avut loc la finalul săptămânii trecute, ministrul Dezvoltării a semnat contracte cu o valoare de 236,6 milioane de lei pentru construcția de rețele de gaz metan în localitățile Vicovu de Sus, Dolhasca, Dumbrăveni, Șcheia, Forăști, Baia, Todirești, Zamostea, Zvoriștea, Stroiești, Ilișești, Voitinel, Capu Câmpului, Valea Moldovei, Bilca, Pătrăuți, Râșca, Mușenița, Bălăceana, Vicovu de Jos, Dolhești și Drăgușeni.

 

Ultima actualizare: 16:37 | 29.11.2023

Sari la conținut